Inbrengen Tweedehands en Vintage kleding

Tweedehands kleding

Bij Fair and Share wordt tweedehands kleding verkocht van de betere merken die duidelijk nog een ronde mee kan. Je kunt je kleding iedere eerste week van de maand inbrengen (zie inbrengvoorwaarden). Als je kleding verkocht is, krijg jij 40 procent van de verkoopprijs. Dit tegoed kun je besteden of contant uit betaald krijgen. De verkoopprijs wordt doorgaans door mij bepaald. Dit is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren. Mocht je zelf een prijs voor een bepaald kledingstuk in gedachte hebben, dan mag dat natuurlijk ook!

Vintage kleding

Naast tweedehands kleding van de betere merken vind je bij Fair and Share ook een leuke afdeling met vintage kleding.

Als nieuw

Bij Fair and Share komt het regelmatig voor dat klanten die voor het eerst in de winkel zijn pas na een tijdje door hebben dat ze 2e-hands kleding aan het bekijken zijn in plaats van nieuwe kleding. Dit komt door de duidelijke inbrengvoorwaarden maar vooral door de grote groep inbrengers die er iedere keer weer voor zorgen dat de winkel vol hangt met leuke, nette en prima draagbare tweedehandskleding die vaak niet van nieuw te onderscheiden is.

Betaalbare mode

Als je op zoek bent naar een betaalbare modieuze outfit, weet ik zeker dat je slaagt bij Fair and Share. Er hangt elke week weer wat nieuws.