Inbrengen Tweedehands en Vintage kleding

Tweedehands kleding

Bij Fair and Share wordt tweedehands kleding verkocht van de betere merken die zeker nog een ronde mee kan. Wil jij dat ook? Kom dan naar de winkel en schrijf je in! Je krijgt dan een account met een klantnummer. Maar eerst…. aan de slag met die uitpuilende kledingkast! Wil je weten waar jou kleding aan moet voldoen klik dan hier en bekijk de inbrengvoorwaarden.

Als je kleding verkocht is, krijg jij 40 procent van de verkoopprijs. Dit tegoed kun je besteden of contant uit betaald krijgen. De verkoopprijs wordt doorgaans door mij bepaald. Dit is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren. Mocht je zelf een prijs voor een bepaald kledingstuk in gedachte hebben, dan mag dat natuurlijk ook!

Vintage kleding

Naast tweedehands kleding van de betere merken vind je bij Fair and Share ook een leuke afdeling met vintage kleding.

Als nieuw

Bij Fair and Share komt het regelmatig voor dat klanten die voor het eerst in de winkel zijn pas na een tijdje door hebben dat ze 2e-hands kleding aan het bekijken zijn in plaats van nieuwe kleding. Dit komt door de duidelijke inbrengvoorwaarden maar vooral door de grote groep inbrengers die er iedere keer weer voor zorgen dat de winkel vol hangt met leuke, nette en prima draagbare tweedehandskleding die vaak niet van nieuw te onderscheiden is.

Bewustwording

Maar waar ik me wel een beetje zorgen over maak zo af en toe…. waarom hebben wij met ons allen toch zoveel kleding in onze kasten. Is dat nou nodig! Ik denk van niet, dus mocht je ergens iets nieuws kopen. Doe dat dan bewust en bedenk of je het wel echt nodig hebt. Staat het echt leuk en past het goed? Ga je het dan zeker 25 tot 35x dragen? Automatisch wil dat ook zeggen dat deze kleding dan wel van dus danige kwaliteit moet zijn dat het ook zo lang mee gaat. Daarvoor heb ik ook een oplossing, namelijk de fairtrade kleding collectie. Nieuwsgierig? Kom gerust even kijken en ik help je met liefde aan een mooi, duurzaam en goed zittend kledingstuk. Dat garandeer ik je!