Niet schrikken! Ook Fair and Share komt als vroege vogel in actie.

– V R O E G E  V O G E L  A C T I E –

Zaterdag is het zo ver. Een hele dag extra, 24 uur meer tijd! Het is schrikkeldag 29 februari. Die tijd moeten we goed benutten, vind je ook niet? Daarom doe ik die dag ook mee met de Vroege Vogel Actie.

In de hele binnenstad en dus ook in de Geerstraat, zijn tal van leuke acties en aanbiedingen. Misschien heb je afgelopen week de pagina grote advertenties wel zien staan in Weekblad De Brug. Fair and Share is ook open vanaf 7 uur ’s morgens.

Tussen 7 en 10 shop je elk tweede duurzame product
voor de helft! Met uitzondering van de tweedehands kleding.


Dus…. kom je bijvoorbeeld voor de sokken van Thought, dan is het tweede paar maar €3.45! Of wil je eindelijke die shampoo bar van Happy Soaps eens proberen? Tweede zeep voor maar €4.35! Dat geldt trouwens ook voor de shampoo zeep van Babongo. Uiteraard kan er ook gemixed en gematched worden. Dus een deootje van WLTP (we love the planet 😉 combineer je net zo goed met een reepje Tony’s. Of een fles wasmiddel van Seepje. Ect. ect. ect. Enz. Enz. Enz.

Och… vergeet ik A Beautiful Story nog te noemen! Ook daar krijg je elk tweede armbandje of oorbelletje voor de helft. Ik zou die kans zeker niet laten schieten!

– V R O E G E  V O G E L  O N T B I J T –

En alsof dat dan niet genoeg is…. trakteren we alle klanten in de Geerstraat ook nog eens op een ontbijtje! Ben jij tussen 7 en 10 uur klant bij één van de ondernemers in de Geerstraat? Dan krijg je bij je aankoop een cadeaubon voor een GRATIS ONTBIJTJE! Deze staat opgesteld in het midden van de Geerstraat bij ’t Kroegje. Nu maar hopen dat het niet met bakken uit de lucht komt vallen…. gelukkig is er een grote luifel 😉

Tot zaterdag dussss!!!

– Diane –