We love the planet!

We Love The Planet

Een heel mooi en nieuw product in de winkel van Fair and Share.

Deze prachtige diffusers zijn met oog op duurzaamheid ontwikkeld. En dat past mij als een jas! Ze zijn vrij van chemische bestanddelen en kunnen, in tegenstelling tot de conventionele geurstokjes, geen allergische reacties veroorzaken. Door de etherische oliën gaan onze diffusers minimaal 2x zo lang mee als andere diffusers. Gegarandeerd een heerlijke, langdurige geur in huis.

De diffusers van We Love The Planet zijn beschikbaar in zes heerlijke natuurlijke geuren, waarvan nu 4 bij Fair and Share te koop. De geuren op basis van 100% essentiële oliën en of in Natural Fragrance (natuurlijke parfum). Deze geuren worden uitsluitend gemaakt van natuurlijk onttrokken essentiële oliën, die vervolgens worden vermengd door Franse parfumeurs.

En waar ik al zo lang naar op zoek was… zoekt en gij zult vinden.

Gevonden! Deodorant!

Deze crème deodorant bestaat alleen uit 100% natuurlijke ingrediënten en is biologisch gecertificeerd. Er zijn geen synthetische en huid belastende ingrediënten aan toegevoegd en de deodorant bevat geen aluminium. Hierdoor is de deodorant beter voor jouw huid en onze planeet.

We Love The Planet deodorants zijn verkrijgbaar in vijf verschillende geuren waarvan 4 bij Fair and Share. Voor zowel mannen als vrouwen.

Er staat van alle geuren een tester klaar om even aan te snuffelen en te voelen. IK wil geen andere meer in ieder geval!

 

Bewaren

Bewaren