Dutch Sustainable Fashion Week

Fair and Share viert Dutch Sustainable Fashion Week met Floortje van Cooten en Chanel Trapman

De Dutch Sustainable Fashion Week is een landelijk evenement over duurzaamheid met betrekking tot kleding. Fair and Share in de Geerstraat in Kampen doet voor de zesde keer weer mee en heeft voor deze gelegenheid een paar interessante mensen uitgenodigd.

Floortje van Cooten uit de bekende tv serie ‘Genaaid’ vertelt op vrijdag 11 oktober hoe de televisieserie haar leven heeft veranderd en hoe ze er nu, een jaar later, op terug kijkt. Om je geheugen even op te frissen wordt een deel van de serie in de winkel getoond.

Chanel Trapman van de documentaire ‘The positive chain of change’, is op zaterdag 12 oktober aanwezig bij Fair and Share. In haar documentaire stelt Trapman de initiatiefnemers (ondernemers, ontwerpers, politici, journalisten, organisaties en merken) centraal die een echte verandering aanbrengen in de kledingindustrie op verschillende niveaus: dat van de overheid, bedrijven of de burgers. Trapman zal zich kort voorstellen en na de documentaire beantwoordt ze vragen van bezoekers tijdens een Q&A.

Kom jij naar een of beide bijeenkomsten en heb je een vraag? Stuur je vraag dan naar info@fairandshare.nl Dan wordt jou vraag opgenomen in de Q & A.

Op vrijdag 4 oktober is de feestelijke opening en zaterdag 5 oktober zijn er verschillende workshops gepland. Waaronder Emmely van Ommen die komt ’s middags vertellen over een nieuwe Eco Tour!

Emmely van Ecotours