De nieuwste items in de webshop vind je hier:

Op deze plek vind je de geinproviseerde webshop van Fair and Share. De echte webshop is in de maak. Zie je hier nu iets wat je graag wilt passen of kopen, laat het me dan weten in een mail op info@fairandshare.nl

Deze items staan ook op de instagram pagina van Fair and Share. In de feed kun je er door heen swipen. Er staan elke dag 10 nieuwe items op de site. Ik maak ook IGTV video’s met uitleg over bijvoorbeeld de stoffen of geef styling advies.

Contact zoeken via de chat op instagram is ook een mogelijkheid. En als je direct geholpen wilt worden op afstand kunnen we ook video bellen vie Whatsapp.

Een pakketje op maat bestellen kan ook. Vertel mij in een bericht wat je wilt zien, in welke maat en wat je smaak is en ik maak een filmpje persoonlijk voor jou. Dan ben ik voor heel even jou personal shopper!

Als je in de gelegenheid bent mag het komen passen en betalen in de winkel. Als dat niet het geval is, kom ik het bezorgen en kun je betalen via een tikkie.

Veel plezier met online shoppen bij Fair and Share! Nooit gedacht dat ik dat nog eens zou zeggen….. Maar hopelijk vinden jullie het voor nu even net zo leuk als het shoppen in de winkel!

Bedankt voor jullie aankopen!

– Diane –