– G O O D L U C K –

Maandag 16 maart 2020 – Corona update.

Deze mooie klavertjes 4 hebben mijn meiden gisteren geplukt in het Voedsel park De Groene Brunneper. Dat is een soort van onze voortuin.
.
Hopelijk geven ze ons, onze moeders (want een vader hebben wij beide niet meer), onze buren…. en iedereen om ons heen kracht en geluk. Waar dat ook voor nodig is.
.
Daarmee wil ik ook even álle ondernemers noemen. En dan vooral de kleine zelfstandige ondernemers. Er is veel onduidelijk en we moeten allemaal maar zien hoe we het redden. Vanwege die onzekerheid, heb ik besloten om het per dag te bekijken. Wat staat er op de planning en doe ik mijn winkel open? De nieuwsberichten volgen elkaar snel op en zojuist hoorde ik dat een heel aantal grote ketens haar deuren sluit. Maar wij zijn nog open hoor. Zo lang het kan en mag. Als iedereen de opgelegde adviezen over handen wassen en afstand houden in acht neemt. En uiteraard is het niet gewenst om hoestend, snotterend en niezend de straat op te gaan. Dan moet je echt thuis blijven. Voor ieders veiligheid.

De deuren van mijn winkel zijn dus openen. Mijn planning is nog steeds om tot en met zaterdag open te zijn. Daarover houd ik jullie allemaal graag op de hoogte. Iedereen die geen klachten heeft is van harte welkom. Bij de deur van mijn winkel staat een pompje met desinfecterende zeep. Het is wenselijk deze bij binnenkomst te gebruiken. Door iedereen! Houd duidelijk afstand van elkaar en er mogen maximaal 5 mensen tegelijk binnen zijn. Heel erg bedankt alvast voor jullie medewerking.

Tot straks dus?

Want er zijn ook weer nieuwe sokken!!!

Fijne enkel sokjes, ook weer nieuwe printjes voor de heren. En gezellige patroontjes voor de dames met bloemen, planten, poezen, flamingo’s, lieveheersbeestjes….
en nog veel meer!

Take care!

– Diane –