Nieuwsbrief oktober


Morgen vanaf 13.00 uur, gaat het landelijk officieel van start.
Dutch Susutainable Fashion Week.
ook @fairandshare

Fashion Shows
Dit jaar vindt er weer een spraakmakende fashionshow plaats vanuit de Dutch Sustainable Fashion Week. Op de Dag van de Duurzaamheid, maandag 10 oktober, zijn er maar liefst twee fashionshows in De Hallen in Amsterdam.

16.00 uur Streetwear Fashion Show – Ready to Wear
19.30 uur Dutch Design Fashion Show – High Tech Fashion & Green Innovation

Met de Like&Share-actie op de facebook-pagina van Fair and Share maak je vanaf vrijdag 13.00 uur (na de officiele opening) kans om hiervoor kaarten te winnen! De winnaar wordt zaterdagavond om 18 uur al bekend gemaakt, dus haast je en je bent erbij!

(kijk op www.dutchsustainablefashionweek.nl wat de shows inhouden)

Kassabonnen actie
Op vrijdag starten we na de officiele opening om 13.00 uur, ook met een kassabonnen actie bij Fair and Share! Elke kopende klant kan dan haar kassabon inleveren met naam, telefoon nummer en indien mogelijk, mailadres. Zo ding je mee naar de vele te verloten duurzame cadeaus!

De hoofdprijs is een BON MET 40% KORTING te besteden aan de fairtrade producten die te koop zijn bij Fair and Share (de korting geldt op alle faitrade aankopen bij inlevering van deze bon).

Verder zijn er 2 FAIRTRADE GOODIEBAGS te winnen. Uiteraard met alleen maar duurzame producten. En nog een hele rits leuke duurzame troostprijsjes…. dus haast je naar Fair and Share als je toch al van plan was te gaan shoppen in de Geerstraat!

Voor volgende week staan er nog meer activiteiten in de planning. Daarover later meer, maar neem maar van mij aan dat het gezellig wordt!

Zaterdag 15 oktober sluiten de we deze #DSFW mode week feestelijk af!

Tot later!

– Diane –