Nieuwsbrief juli

HALLO ALLEMAAL!
Even weer een korte up-date wat betreft inbrengen, vakantie, website, KORTING en andere Geerstraat activiteiten.
INBRENGEN!
Zoals vermeld in de algemene voorwaarden kan er in de maand juli GEEN kleding worden ingebracht. En omdat de voorraad nog ver strekt, is er ook even geen inbreng mogelijk van kinderkleding. Daarmee kom ik automatisch toe aan het volgende punt….

VAKANTIE!

Want…. in de eerste week van augustus zou normaal gesproken de inbreng voor het najaar starten. Je raad het al… dan is Fair and Share gesloten en met VAKANTIE! Daarom heb ik de inbreng verschoven naar het einde van de maand. LET OP! Hier volgen de data!
Van 24 augustus t/m 4 september is het mogelijk om kleding in te brengen.

WEBSITE!
De website is nu definitef online. Hierop is alle info betreft de winkel en het inbrengen van kleding te vinden. Lees vooral de voorwaarden nog eens goed door als je van plan bent kleding te komen brengen. Ik zal deze nu strenger opvolgen dan eerder om zo te voorkomen dat ik steeds om kom in ongeschikte kleding. Ook alle data wanneer inbreng mogelijk is staat online!

KORTING!
25% KORTING op alle fairtarde kleding met blauwe stip!
En als je goed kijkt, zitten er ook items bij met 50% KORTING!

GEERSTRAAT ACTIVITEITEN
Als laatste wil ik graag nog vertellen over hoe leuk de Geerstraat toch echt is! De Vaderdagactie was net als de Moederdag-actie een succes. De winnende vader is goed in het zonnetje gezet! Zie hier het resultaat!

 

Als je op ZATERDAG 9 JULI @Geerstraat Kampen bent, kan het zijn dat je tegen een aantal hele bijzondere standbeelden aanloopt. In de hele straat zullen allerlei levende standbeelden te vinden zijn van Theaterschool Ventura. Deze kinderen zijn super gespecialiseerd in stilstaan en zijn niet van een echt standbeeld te onderscheiden! Kom kijken en oordeel zelf.

Ze staan er vanaf 14.00 uur tot ongeveer 17.00 uur.
Dat was het weer, bedankt voor de aandacht en we zien elkaar natuurlijk! @Geerstraat Sfeerstraat!

– Diane –